Održana Četvrta kotlićijada „Ribnik 2017“

Datum objave: 13.09.2017
Objavljeno u Novosti
DSC_0957 (Custom)

U organizaciji JU „Kulturno sportski  centar Ribnik“, u Eko etno parku „Ledanac“ u Sitnici, u nedjelju, 10.septembra održana je Četvrta kotlićijada „Ribnik 2017“ u kojoj je učestvovalo 23 ekipe. Prema ocjeni žirija, čiji je predsjednik bio Dragan Stanišić iz Banja Luke, najbolji kotlić su spremili kuhari iz ekipe „ŠG Ribnik“, drugo mjesto je zauzela ekipa „Migranti“, koja je bila i najmlađa ekipa. Treće mjesto dijelile su ekipe „KSS Previja“ i „O’spavaj džokeru“. Učesnici kotlićijade nadmetali su se i u sportskim disciplinama. Najbolji u trčanju u vreći je bio Saša Mačkić iz ekipe „Migranti“, dok je Milica Vračar iz „KSS Previja“ najduže vrtjela hulahop. Najbolji u nadvlačenju konopca bili su „Petrović prevoz“ u muškoj kategoriji i „Jagodica Bobica“ u ženskoj kategoriji.

„Raduje nas prisustvo velikog broja učesnika kako iz Ribnika tako i iz susjednih opština, kao i činjenica da je u revijalnom dijelu nastupilo više od 20 ekipa“, rekla je Svjetlana Elez, direktorica JU „Kulturno sportski  centar Ribnik“.

Svi učesnici kotlićijade su rekli da su zadovoljni druženjem, a i kvalitetom svojih kotlića u kojem je glavni sastojak bio ljubav.

Generalni sponzor kotlićijade bila je „Vitinka“ Banja Luka, a u JU „Kulturno sportski  centar Ribnik“  ističu da posebnu zahvalnost u samoj organizaciji manifestacije duguju članovima SPED „Mačkića kamen“, na čelu sa predsjednikom društva Vladimirom Mačkićem i Dušku Kozomari, direktoru JU SŠC „Lazar Đukić“.

 

Tekst Vesna Kevac

Fotografije Svjetlana Elez

Anketa

Da li ste zadovoljni uslugama koje pruža Dom zdravlja Ribnik

Loading ... Loading ...