Одржана Четврта котлићијада „Рибник 2017“

Датум објаве: 13.09.2017
Objavljeno u Новости
DSC_0957 (Custom)

У организацији ЈУ „Културно спортски  центар Рибник“, у Еко етно парку „Леданац“ у Ситници, у недјељу, 10.септембра одржана је Четврта котлићијада „Рибник 2017“ у којој је учествовало 23 екипе. Према оцјени жирија, чији је предсједник био Драган Станишић из Бања Луке, најбољи котлић су спремили кухари из екипе „ШГ Рибник“, друго мјесто је заузела екипа „Мигранти“, која је била и најмлађа екипа. Треће мјесто дијелиле су екипе „КСС Превија“ и „О’спавај џокеру“. Учесници котлићијаде надметали су се и у спортским дисциплинама. Најбољи у трчању у врећи је био Саша Мачкић из екипе „Мигранти“, док је Милица Врачар из „КСС Превија“ најдуже вртjeла хулахоп. Најбољи у надвлачењу конопца били су „Петровић превоз“ у мушкој категорији и „Јагодица Бобица“ у женској категорији.

„Радује нас присуство великог броја учесника како из Рибника тако и из сусједних општина, као и чињеница да је у ревијалном дијелу наступило више од 20 екипа“, рекла је Свјетлана Елез, директорица ЈУ „Културно спортски  центар Рибник“.

Сви учесници котлићијаде су рекли да су задовољни дружењем, а и квалитетом својих котлића у којем је главни састојак био љубав.

Генерални спонзор котлићијаде била је „Витинка“ Бања Лука, а у ЈУ „Културно спортски  центар Рибник“  истичу да посебну захвалност у самој организацији манифестације дугују члановима СПЕД „Мачкића камен“, на челу са предсједником друштва Владимиром Мачкићем и Душку Козомари, директору ЈУ СШЦ „Лазар Ђукић“.

 

Текст Весна Кевац

Фотографије Свјетлана Елез

Анкета

Да ли сте задовољни услугама које пружа Дом здравља Рибник

Loading ... Loading ...