Javni oglas za usklađivanje redova vožnje

Datum objave: 21.01.2018
Objavljeno u Novosti
GRB opstine Ribnik jpg (100x156)

Odjeljenje za privredu, opštine Ribnik, na osnovu člana 26. stav 2. Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju Republike Srpske („ Službeni glasnik Republike Srpske“, broj 117/11, 121/12, 67/13 i 33/14) i člana 4 stav 1. Pravilnika o usklađivanju i registraciji redova vožnje na području opštine Ribnik („Službeni glasnik opštine Ribnik“ broj 3/14) raspisuje:

JAVNI OGLAS

      Za usklađivanje i registraciju redova vožnje u javnom linijskom drumskom saobraćaju na području opštine Ribnik, za registracioni period 2018/2019. godina.

 

Pozivaju se svi zainteresovani prevoznici da u roku od 30 dana od dana objavljivanja ovog oglasa u sredstvima javnog informisanja, dostave prijedloge redova vožnje na sledećim opštinskim linijama.

  • VRBLjANI – RIBNIK
  • SLATINA – RIBNIK
  • GORNjE RATKOVO – RIBNIK
  • DONjE RATKOVO – RIBNIK

 

Ukoliko zainteresovani prevoznici imaju interesa da vrše prevoz i na drugim putnim pravcima ili linijama na području opštine Ribnik, koje nisu navedene u ovom javnom oglasu, a za kojima su izrazili potrebu korisnici prevoza lica (mjesne zajednice, ustanova, preduzeće ili organizacije) biće takođe predmetom usaglašavanja po redovnoj preceduri.

 

Po isteku ovog roka svi zainteresovani prevoznici će biti blagovremeno obavješteni koju dokumentaciju su dužni priložiti do dana usaglašavanja redova vožnje.

 

 

 

Načelnik odjeljenja

Mirko Miletić  dipl. ek.

Anketa

Da li ste zadovoljni uslugama koje pruža Dom zdravlja Ribnik

Loading ... Loading ...