News

09 April, 2021.

Održana 3. redovna sjednica SO Ribnik

Na dnevnom redu Treće redovne sjednice SO Ribnik bilo je  18 tačaka.

Između ostalog odbornici su usvojili  Program rada i finansijski plan JZU Dom zdravlja „Dr Dragan Vojvodić“ kao i Program rada JPU „Srbija“ Ribnik, za radnu 2020/2021 godinu. Pored toga usvojili su i Odluku o ekonomskoj cijeni usluga u JPU „Srbija“ Ribnik kao i Rješenje o imenovanju v.d. direktora ove institucije. 

Usvojen je i Plan utroška sredstava ostvarenih prodajom šumskih drvnih sortimenata na području opštine Ribnik za 2021. godinu, potom Plan utroška sredstava od naknade za posebne mjere zaštite od požara i Plan korišćenja sredstava od naknade za korišćenje poljoprivrednog zemljišta u nepoljoprivredne svrhe. 

Pored nekoliko usvojenih odluka vezanih za stambene jedinice socijalnog stanovanja opštine Ribnik, odbornici su usvojili i Odluku o finansiranju političkih stranaka iz budžeta opštine za ovu godinu. Usvojena je i Odluka o opštinskim i administrativnim taksama kao i Odluka o izmjeni Odluke o naknadama za rad odbornika, članova radnih tijela i članova Kolegija Skupštine opštine. 

Sjednici SO Ribnik nisu prisustvovali odbornici opozicionih partija.

Share: