Новости

30 јун, 2023.

Одржана конференција беба

На конференцији беба у Рибнику  која је одржана у спортској дворани у Превији и ове, као и свих претходних година, учествовао је велики број дјеце и родитеља. Циљ ове манифестације је промовисање породице и породичних вриједности као и подизање свијести о значају породице.

Поред забавног програма који се сатојао у  такмичењу у брзом пузању и  брзом пресвлачењу беба додјељене су награде и за најмлађу и најстарију бебу те бебу са највише браће и сестара па је тако најмлађа пријављена беба Остоја Галић, док је најстарија беба Василије Росић. Леа Петровић је беба са највише браће и сестара. Петар Остојић је беба која је побједила у пузању, док је отац Немања Росић, најбрже промјенио пелене свом сину Арсенију. Саво Бркић са освојених 659 лајкова проглашен је за ФБ Бебу.

Награде у име општинске управе, побједницима је додијелио, начелник Одјељења за општу управу и друштвене дјелатности Лазар Јањић.

Организатор манифестације је ЈПУ „Србија“ Рибник , генерални покровитељ манифестације је  општина Рибник, уз подршку Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске.

Подели: