Новости

27 јул, 2023.

Одржана 25. редовна сједница Скупштине општине Рибник

У сали Скупштине општине Рибник, данас је одржана је 25. редовна сједница Скупштине општине Рибник. Сједници је присуствовало 12 одборника а на дневном реду је било 10 тачака.

Одборници су упознати са Извјештајем о раду Правобранилаштва РС, Сједиште Бања Лука за период 01.01.2022. до 31.12.2022., и очекују од њих да се и у наредном периоду професионално и у пуном капацитету ангажују на предметима које се односе на општину Рибник, а све у циљу заштите њених права и интереса.

Једногласно су усвојени Извјештаји о раду, за прошлу 2022. годину, институција које раде на подручју општине Рибник: ЈУ „Народна библитека Рибник“, ЈУ „Туристичка организација општине Рибник“, ЈУ „Центар за социјални рад Рибник“ и  ЈУ „Културно спорски центар Рибник“.

Рјешењем Скупштине општине Александар Агић је именован за предсједника Општинске изборне комисије Рибник.

Разматрајаћи захтјев за откуп стана у Горњем Рибнику, у власништву општине Рибник, поднесен од стране Милеве Тучић одборници су закључили да СО Рибник није заинтересована за продају стана у сутерену стамбене зграде Ц6, број 7 улаз 2 десно.

На захтјев за откуп стана у Доњој Превији поднесен од стране Татјане Галић одборници су закључили да је Скупштина општине Рибник усвојила Одлуку о условима и начину додјеле у закуп пословних просторија, станова, зграда, друштвених домова и других непокретности у својини општине Рибник, и у истој је јасно дефинисан поступак додјеле у закуп непокретности у својини општине Рибник.

У оквиру материјала за ову сједницу СО Рибник одборници су добили и копију Пресуде у управном спору, а по тужби Далиборке Давидовић.

Подели: