Новости

30 јун, 2022.

Одржана конференција беба 2022

У Спорстској дворани у Доњој Превији дана 29.07.2022. године  у 18:00 часова одрржана је Конференција беба, једна од најљепших манифестација у Рибнику, са циљем промовисања породице и породичних вриједности, подизање свијести о значају породице и указивање на проблем недовољног рађања у Републици Српској.

Генерални покровитељ манифестације је општина Рибник која је обезбиједила комплетан забавни програм али и награде које су додијељене. Манифестацију је помогло Министарство породице, омладине и спорта.

Од 54 пријављене бебе најмлађи је био Вељко Ћулум рођен 1.6.2022., а најстарија беба до три године Теа Тодоровић рођена 24.10.2019. Породица са највиће браће и сестара је породица Петровић из Растоке који имају седморо дјеце, а беба са 1122 лајка на ФБ страници ЈУ Културни  центар Рибник је Василије Бркић. Свима њима је Небојша Караћ, начелник општине уручио вриједне поклоне. Овом прилико Караћ је изразио задовољство што је имао прилику да се обрати свима на једној оваквој манифестацији која је била пуна осмјеха и радости.

Подели: