Новости

24 август, 2020.

Влада Војводине донирала подлогу за игралиште

Владимир Батез, бивши одбојкаш и Покрајински секретар за омладину и спорт Владе Војводине, посјетио је општину Рибник, и обишао игралиште у центру Рибника, на којем ће бити постављена мултифункционална подлога, која је дар  братске Војводине.

„Ово није једина општина која ће добити донацију, подлогу за игралиште ће добити и Зворник и Модрича, а њихова вриједност је 140.000 КМ“, рекао је Батез. Он је нагласио да је ова донација промоција заједничке сарадње, подршка братској републици и подршка развоју спорта.

Батез је са начелником општине Рибник, Небојшом Караћем обишао игралиште и договорио детаље око преузимања подлоге. Караћ се захвалио Батезу и Влади Војводине, јер им је овај поклон од великог значаја, поготово сад кад сређују центар Рибника, гдје се налази ово игралиште. „Добили смо подлогу за рукометно и фудбалско игралиште, површине 1.000  квадратних метара. То за нас много значи, а захваљујемо се и предсједници Републике, Жељки Цвијановић, која је одлучила да Рибник буде  једна од три општине која ће добити игралиште“, рекао је Караћ.

Подели: