Новости

19 април, 2023.

Одржана манифестација “Васкршњи крос Рибник 2023.”

У организацији ЈУ „Културно спортски центар Рибник“, а под покровитељством општине Рибник, на Васкршњи понедељак одржана је манифестација „Васкршњи крос Рибник 2023“. Манифестацију  је отворио Небојша Караћ, начелник општине Рибник који се захвалио организаторима, учесницима и свима који су допринијели да крос постане најљепша и најбоља манифестација у општини.

У уличним тркама учествовали су ученици основних и средње школе и малишани из ЈПУ „Србија“, а у богатом културно умјетничком програму поред ученика и  ЈПУ „Србија“, учествовали су и Ана Рисовић, Милица Ђуричић, КУД „Рибник“ и КУД „Петар Кочић” Мркоњић Град секција Рибник.

Побједницима трка уручене су дипломе, медаље и новчане награде, а најмлађим побједницима предшколског узраста и првог разреда припали су пригодни поклони. Свим учесницима у Васкршњем кросу Рибник 2023. додијељене су захвалнице.

Манифестацију су употпунили “Тропик ивент” и жене из Удружења жена  „Превија“, Удружења жена  „Врбљани“, Кола српских сестара  „Вера, Нада, Љубав и мајка им Софија“ и КСС „Блага Марија“.

Подели: