Novosti

19 april, 2023.

Održana manifestacija “Vaskršnji kros Ribnik 2023.”

U organizaciji JU „Kulturno sportski centar Ribnik“, a pod pokroviteljstvom opštine Ribnik, na Vaskršnji ponedeljak održana je manifestacija „Vaskršnji kros Ribnik 2023“. Manifestaciju  je otvorio Nebojša Karać, načelnik opštine Ribnik koji se zahvalio organizatorima, učesnicima i svima koji su doprinijeli da kros postane najljepša i najbolja manifestacija u opštini.

U uličnim trkama učestvovali su učenici osnovnih i srednje škole i mališani iz JPU „Srbija“, a u bogatom kulturno umjetničkom programu pored učenika i  JPU „Srbija“, učestvovali su i Ana Risović, Milica Đuričić, KUD „Ribnik“ i KUD „Petar Kočić” Mrkonjić Grad sekcija Ribnik.

Pobjednicima trka uručene su diplome, medalje i novčane nagrade, a najmlađim pobjednicima predškolskog uzrasta i prvog razreda pripali su prigodni pokloni. Svim učesnicima u Vaskršnjem krosu Ribnik 2023. dodijeljene su zahvalnice.

Manifestaciju su upotpunili “Tropik ivent” i žene iz Udruženja žena  „Previja“, Udruženja žena  „Vrbljani“, Kola srpskih sestara  „Vera, Nada, Ljubav i majka im Sofija“ i KSS „Blaga Marija“.

Podeli: