Новости

20 април, 2023.

ПРИЈЕМ ЗА УЧЕСНИКЕ МАЛИХ ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Начелник општине Рибник Небојша Караћ, данас је у просторијама општинске управе организовао пријем за мушку футсал екипу из Средњошколског центра „ Лазар Ђукић“ Рибник, која је на  недавно одржаном регионалном такмичењу малих олимпијских игара Републике Српске, забиљежила велики успјех освојивши друго мјесто у футсалу и награду за најбољег голмана малих олимпијских игара. Екипу су припремали и кроз мале олимпијске игре водили професори Драженко Станаревић и Љубо Тепић.

Професор Станаревић је истакао  да се ради о  талентованим и вриједним играчима који су постигли изузетан успјех,  поготово ако се узме у обзир да је на овом такмичењу учествовало 25 екипа из 12 општина и града Бања Лука, те се захвалио начелнику општине и општинској управи што су препознали овај успјех и овим пријемом им дали подршку за даљи рад.

Начелник општине се овом приликом захвалио свим члановима тима пожељевши им још много побједа, уз жељу да наставе са позитивном промоцијом наше општине од које могу очекивати потпуну подршку. Такође, члановима тима су уручени и пригодни поклони.

Подели: