Novosti

20 april, 2023.

PRIJEM ZA UČESNIKE MALIH OLIMPIJSKIH IGARA REPUBLIKE SRPSKE

Načelnik opštine Ribnik Nebojša Karać, danas je u prostorijama opštinske uprave organizovao prijem za mušku futsal ekipu iz Srednjoškolskog centra „ Lazar Đukić“ Ribnik, koja je na  nedavno održanom regionalnom takmičenju malih olimpijskih igara Republike Srpske, zabilježila veliki uspjeh osvojivši drugo mjesto u futsalu i nagradu za najboljeg golmana malih olimpijskih igara. Ekipu su pripremali i kroz male olimpijske igre vodili profesori Draženko Stanarević i Ljubo Tepić.

Profesor Stanarević je istakao  da se radi o  talentovanim i vrijednim igračima koji su postigli izuzetan uspjeh,  pogotovo ako se uzme u obzir da je na ovom takmičenju učestvovalo 25 ekipa iz 12 opština i grada Banja Luka, te se zahvalio načelniku opštine i opštinskoj upravi što su prepoznali ovaj uspjeh i ovim prijemom im dali podršku za dalji rad.

Načelnik opštine se ovom prilikom zahvalio svim članovima tima poželjevši im još mnogo pobjeda, uz želju da nastave sa pozitivnom promocijom naše opštine od koje mogu očekivati potpunu podršku. Takođe, članovima tima su uručeni i prigodni pokloni.

Podeli: