Новости

15 јун, 2022.

Признање Ђорђе Пејановић додјељено Народној библиотеци „Рибник“

У Вишеграду, 10. јуна на Свечаној академији поводом 25 година Друштва библиотекара Републике Српске Народној библиотеци „Рибник“ додјељено је Признање Ђорђе Пејановић за стваралачки рад и допринос у развоју библиотекарске струке  у 2021. години.

Библиотека је преласком у нови, већи простор постала културно, информацијско јавно доступно средиште општине Рибник. У току 2021. године библиотека се бавила прикупљањем, обрадом, чувањем и давањем на коришћење библиотечке грађе. Библиотека је реализовала низ активности, догађаја, имала велики број посјета. У претходном периоду пронашли смо пут до наших грађана и корисника. Радом, знањем, трудом, ентузијазмом, креативношћу и посвећеношћу послом, запослени у библиотеци су остварили добре и препознатљиве резултате.

Поносни на добијено признање, захвални смо нашим корисницима, локалној заједници  Рибник на челу са начелником општине, надлежном министарсву. 

Признање је круна нашег рада али и одговорност и обавеза да наставимо на промоцији како значаја читања књиге тако и са спровођењем свакодневних активности у раду са дјецом и одраслима.

Библиотеке се не праве оне расту.

 

Подели: