Novosti

22 jun, 2023.

U Ribniku svečano otvorena filijala Nove banke

Sa ciljem unapređenja mreže poslovnica ali i osiguranja i zadovoljavanja kvalitetnih bankarskih usluga svim građanima opštine Ribnik, filijala Nove banke u Ribniku počela je sa radom.

Načelnik opštine Ribnik Nebojša Karać i direktor sektora za stanovništvo i upravljanje mrežom Miroslav Topić,  simboličnim presijecanjem vrpce ozvaničili su početak rada filijale Ribnik.  Savremeni i moderan prostor  za pružanje bankarskih usluga koji se prostire na preko 100m2 pružiće svim pravnim i fizičkim licima opštine Ribnik mogućnost da nesmetano i kvalitetno obavljaju sve vrste bankarskih usluga.

Lokacija filijale  je u Gornjem Ribniku, ulica Rade Jovanića bb ( u blizini Pošte i Opštinske administracije). Radno vrijeme Filijale Ribnik je  08:00 – 16:00 časova radnim danima. U okviru poslovnice klijentima je na raspolaganju i bankomat.

Kao društveno odgovorna organizacija, otvaranje filijale Ribnik bila je i prilika da Banka uruči donaciju JPU „Srbija“ Ribnik kao i da organizuje animatore i zabavu za mališane iz predškolske ustanove.

Podeli: