Novosti

30 jun, 2023.

Održana konferencija beba

Na konferenciji beba u Ribniku  koja je održana u sportskoj dvorani u Previji i ove, kao i svih prethodnih godina, učestvovao je veliki broj djece i roditelja. Cilj ove manifestacije je promovisanje porodice i porodičnih vrijednosti kao i podizanje svijesti o značaju porodice.

Pored zabavnog programa koji se satojao u  takmičenju u brzom puzanju i  brzom presvlačenju beba dodjeljene su nagrade i za najmlađu i najstariju bebu te bebu sa najviše braće i sestara pa je tako najmlađa prijavljena beba Ostoja Galić, dok je najstarija beba Vasilije Rosić. Lea Petrović je beba sa najviše braće i sestara. Petar Ostojić je beba koja je pobjedila u puzanju, dok je otac Nemanja Rosić, najbrže promjenio pelene svom sinu Arseniju. Savo Brkić sa osvojenih 659 lajkova proglašen je za FB Bebu.

Nagrade u ime opštinske uprave, pobjednicima je dodijelio, načelnik Odjeljenja za opštu upravu i društvene djelatnosti Lazar Janjić.

Organizator manifestacije je JPU „Srbija“ Ribnik , generalni pokrovitelj manifestacije je  opština Ribnik, uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Podeli: