Novosti

17 novembar, 2023.

Održan „ Dijalog u zajednici Ribnik.“

U okviru projekta „Unapređenje društvene kohezije kroz saradnju u oblasti pružanja lokalnih usluga u BiH“ koji finasira Fond za izgradnju mira Generalnog sekretara Ujedinjenih nacija (PBF) a provode Međunarodna organizacija za migracije (IOM) i Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u ime Ujedinjenih nacija u BiH, 16.11.2023. godine  u Ribniku je održana radionica pod nazivom „Dijalog u zajednici Ribnik.“

Učesnici u dijalogu su bili predstavnici Nevladinih organizacija, neformalne grupe mladih sa teritorije opštine Ribnik, predstavnici Centra za socijalni rad Ribnik, Turističke organizacije Ribnik,  te savjeta mjesnih zajednica.

U Konstruktivnom dijalogu, učesnici  su iznijeli niz prijedloga za unaprijeđenje kako socijalnih usluga tako i statusa i položaja mladih na teritoriji opštine Ribnik a koji će u narednom periodu biti predmet realizacije.

U Ime opštinske uprave radionici su prisustvovali Načelnik odjeljenja za opštu upravu i društvene djelatnosti Lazar Janjić, te stručni saradnik za obrazovanje,sport, kulturu i pitanja mladih, mr Đuro Vrtunić.

Podeli: