Novosti

31 januar, 2024.

Prijem za Predraga Vujića dobitnika Svetosavske povelje

Načelnik opštine Ribnik, upriličio je u prostorijama opštinske uprave prijem za  Predraga Vujića, profesora vjeronauke u Srednjoškolskom centru „Lazar Đukić“ Ribnik. Profesoru Vujiću je 26.01.2024. godine  na ceremoniji u Banja Luci, koju organizuje Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske, dodijeljena prestižna Svetosavska povelja za izuzetne rezultate i zalaganje u radu i oblasti obrazovanja i vaspitanja učenika i doprinos kvalitetnijem obrazovanju i vaspitanju u Republici Srpskoj u školskoj 2022/2023. godini.

Profesor Vujić se zahvalio na prijemu i istakao da ova nagrada ne pripada  samo njemu nego cijelom kolektivu srednjoškolskog centra,  učenicima  i roditeljima.

Prijemu je prisustvovao i direktor škole prof. Duško Kozomara koji je naglasio da je zahvaljujući profesoru Vujiću srednjoškolski centar u Ribniku svrtstan među 14 škola dobitnika nagrade od ukupno 85 srednjih škola u Republici Srpskoj.

U srdačnom razgovoru  istaknuto je da opština Ribnik podržava  rad osoba koje su odlučile  da svoj život posvete obrazovanju i vaspitanju mladih naraštaja te da je ova nagrada ponos i za našu  opštinu, naročito imajući u vidu da je ovo prvi put da je pripala profesoru iz Ribnika.

Podeli: