Novosti

21 jun, 2024.

Održan drugi krug „Dijaloga u zajednici “

U okviru projekta „Unapređenje društvene kohezije kroz saradnju u oblasti pružanja lokalnih usluga u BiH“ koji finasira Fond za izgradnju mira Generalnog sekretara Ujedinjenih nacija (PBF) a provode Međunarodna organizacija za migracije (IOM) i Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u ime Ujedinjenih nacija u BiH, 20.06.2024. godine  u Ribniku je po drugi put  držana radionica pod nazivom „Dijalog u zajednici.“ Prvi  krug dijaloga održan je  16.11.2023. godine.

U drugom krugu  „Dijaloga u zajednici“ predstavnici IOM  i  UNDP su predstavili dosadašnje inicijative i aktivnosti u obe komponenete projekta tj. u oblasti unaprijeđenja  socijalnih usluga, te u oblasti unapređenja statusa i položaja  mladih na području  opštine Ribnik.

Učesnici u dijalogu su bili predstavnici osnovne škole „Nikola Mačkić“ Previja, predstavnici Centra za socijalni rad Ribnik, Crvenog krsta Ribnik, a ispred  Opštinske uprave Ribnik radionici su prisustvovali Gorana Zeljkić, šef kabineta Načlenika opštine i Đuro Vrtunić službenik za obrazovanje,sport, kulturu i pitanja mladih u opštinskoj upravi.

Podeli: