News

30 June, 2022.

Održana konferencija beba 2022

U Sporstskoj dvorani u Donjoj Previji dana 29.07.2022. godine  u 18:00 časova odrržana je Konferencija beba, jedna od najljepših manifestacija u Ribniku, sa ciljem promovisanja porodice i porodičnih vrijednosti, podizanje svijesti o značaju porodice i ukazivanje na problem nedovoljnog rađanja u Republici Srpskoj.

Generalni pokrovitelj manifestacije je opština Ribnik koja je obezbijedila kompletan zabavni program ali i nagrade koje su dodijeljene. Manifestaciju je pomoglo Ministarstvo porodice, omladine i sporta.

Od 54 prijavljene bebe najmlađi je bio Veljko Ćulum rođen 1.6.2022., a najstarija beba do tri godine Tea Todorović rođena 24.10.2019. Porodica sa najviće braće i sestara je porodica Petrović iz Rastoke koji imaju sedmoro djece, a beba sa 1122 lajka na FB stranici JU Kulturni  centar Ribnik je Vasilije Brkić. Svima njima je Nebojša Karać, načelnik opštine uručio vrijedne poklone. Ovom priliko Karać je izrazio zadovoljstvo što je imao priliku da se obrati svima na jednoj ovakvoj manifestaciji koja je bila puna osmjeha i radosti.

Share: